2018-06 Spodsbjerg Kees de Vet

Spodsbjerg, juni 2018

Ben een week naar de camping geweest in Spodsbjerg, verkeerde week uit gekozen , vanwege het weer.
Ben zondagavond vertrokken en na de grens een slaap plek gezocht en dat is makkelijk met een campertje bank plat en slapen. Ben de volgende morgen zonder files op de camping aan gekomen.

Was er samen met Wiebe Knol en zijn Rana 17.

De tent van Wiebe hing met opbouwen al in de bomen door de harde wind, ik had geluk dat ik de voor tent aan de camper kon knopen, dus deze bleef staan ondanks de harde wind.
We hebben 2 dagen kunnen vissen en dus ook gedaan .Wij hebben ons netjes aan de regel gehouden 10 visjes mee genomen , andere konden zeker niet tellen.

We zijn zuid geweest op de gul en schar die daar in aantallen aanwezig was, we hebben ook met Wim (zijn achternaam vergeten sorry), en Jan Huiskamp die ook op de camping staat, hebben pieren gestoken richting Bogense ,was mooi laag dus mooie pieren en zagers gestoken .
Wim wist waar we moesten zijn, hij is daar vaak op de camping en weet de weg.
Vanwege de harde wind , even gekeken op de haven hoe de oosterburen de boot parkeerden, hele haven palen er uit vaarden, de boten van IBI molden .
En natuurlijk woensdag en vrijdag bij de Stubbe Fiske Club, bij praten met een drankje.

De week was zo weer voor bij ondanks de harde wind. de Camping is echt een aanrader voor iemand die een camper of een goede tent heeft, nette wc kook, gelegenheid, leuke eigenaar Nicolas spreekt goed Engels en Duits, degene die op de visbeurs waren hebben ze al ontmoet op de stand van Tamara.
Terugweg veel files gehad bij Hamburg en Bremen, volgende keer maar weer avonds rijden, gaat hopelijk sneller.
Kees de Vet