2021-09 John Beuwer Bukkemose

Augustus-september, Bukkemose

Zaterdagmorgen om 2 uur aangereden vanuit Nuland, aankomst rond 14 uur zonder files, wel 3 keer lang gestopt omdat ik mijn stiefzoon met zijn vrouw en 2 kleintjes bij ons hadden eentje van ruim 2 jaar en eentje van ruim 2 maanden😍en ja die moeten eten en verschoond worden.

Dan de visserij, we zijn 6 keer het water op geweest vooral de tweede week was geweldig bijna alle dagen spiegelglad de vangsten van platvis waren geweldig mooie schollen.. grote scharren en mega botten die we gefileerd hebben en kibbeling van gemaakt hebben die zijn echt Lekker!!

Dan de gul 2 dagen wezen driften en jawel diverse gulletjes van zeker wel 50 cm 😣en de nodige makreel, mijn stiefzoon zag dat driften echt niet zitten dus is het een platvisvakantie geworden wat met licht materiaal toch ook superleuk is.

Wat mij nog ff van het hart moet dat ik mijn eerste tarbot naast de boot verspeeld heb door lijnbreuk.. pfff ik heb 4 dagen met 1 hengel op tarbot gevist met dwarrellijn van anderhalve meter met visstrips, hopelijk komt er volgend jaar wel een in de boot. Voor degene die er nu zijn of nog moeten gaan een veilige reis en goede vangst toegewenst en bij leven en welzijn tot 27 augustus 2022 maar dan voor 4 weken

(Klik voor een vakantiehuisbeoordeling van dit huis op de foto)